پایگاه خبری فوتبالی - ارلینگ هالند نروژی قطعا یکی از مهمترین انتقال های پنجره ترانسفر زمستانی است. مهاجم نروژی مورد توجه چندین باشگاه مختلف اروپایی قرار داشت اما در نهایت دورتموند او را به خدمت گرفت. هر چند که افشای جزئیاتی در مورد قراردادش باعث می شوند که به این نتیجه برسیم که دوران حضورش در تیم آلمانی چندان طولانی نخواهد بود.
به گزارش فوتبالی، بیلد نوشته است که بازیکن سابق سالزبورگ بندی در قراردادش گذاشته که اجازه می دهد تا بازیکن دورتموند در سال 2022 در صورتی که خودش بخواهد، جدا شود. کمتر باشگاهی حاضر می شود که در قرارداد بازیکنانش چنین بندی بگذارد اما به نظر می رسد که خرید هالند برای دورتموند به حدی مهم بوده که به آن تن داده اند.
ماریو گوتزه به لطف چنین بندی در سال 2017 ، دورتموند را مجبور کرد تا او را با 37 میلیون یورو به بایرن مونیخ بفروشد. شاید هالند نیز تا دو سال دیگر چنین تصمیمی بگیرد و بخواهد این تیم را به مقصد تیمی بزرگ تر ترک کند. در سالهای اخیر دورتموند به مکانی برای پروش استعدادهای فوتبال جهان تبدیل شده است. آنها ستارگان جوان را با قیمت هایی معقول می خرند و با قیمت هایی نجومی به فروش می رسانند.