menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 استراماچونی  مطمئنم روزی به استقلال باز خواهم گشت

استراماچونی: مطمئنم روزی به استقلال باز خواهم گشت

پایگاه خبری فوتبالی- استراماچونی: مطمئنم روزی به استقلال باز خواهم گشت 

به گزارش فوتبالی، اظهارنظری از آندره آ استراماچونی سرمربی ایتالیایی سابق استقلال در توتو مرکاتو مبنی بر بازگشت به استقلال منتشر شده است.

این سایت ایتالیایی با توضیحاتی درباره اینکه چه مشکلاتی بر سر این سرمربی ایتالیایی در باشگاه استقلال پیش آمد تا در نهایت استرا و استقلال به پایان راه برسند. 

در این باره این سایت ایتالیایی به نقل از استراماچونی نوشت: من مطمئن هستم که روزی به استقلال باز خواهم گشت.

در ادامه این سایت نوشته است که هواداران استقلال خواهان بازگشت این سرمربی بودند و پس از عدم توافق، در نهایت فرهاد مجیدی به عنوان سرمربی انتخاب شد و استراماچونی هم این انتخاب را به وی تبریک گفت.

توتو مرکاتو همچنین در این گزارش نوشت: با تغییر مدیریت استقلال در ماه‌های آینده شاید شرایط بازگشت استراماچنی هموار شود.


4344

منبع: فارس
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار