پایگاه خبری فوتبالی- پل پوگبا ستاره فرانسوی باشگاه منچستریونایتد بعد از انجام یک جراحی جزئی برروی قوزک پای راستش دست کم برای یک ماه از میادین ورزشی به دور خواهد بود.
به گزارش فوتبالی، این ستاره فرانسوی در روز سه شنبه ویدیویی را در شبکه های اجتماعی منتشر کرد که در این ویدیو، او را بعد از انجام یک عمل جراحی و برروی تحت بیمارستان می بینیم. او در جریان این ویدیو ابراز امیدواری کرده که هر چه زودتر بتواند به روزهای اوجش بازگشته و دوباره در زمین چمن به میدان برود. در این ویدیو پل پوگبا اعلام می کند که عمل جراحی اش انجام شده و حالاحالش خوب است و از اتمام عمل جراحی ابراز رضایت و خوشحالی کرده.
پوگبا در ادامه از هوادارانش تشکر می کند و از آنها می خواهد تا به لبخند زدن ادامه دهند. پوگبا در بخشی از این پیغام گفته:« دوستانم، لبخند زدنتان را ادامه دهید؛ خوان ماتا همیشه به من می گویم که لبخندم را حفظ کنم.حالا من هم این را به شما می گویم و به خوان ماتا هم نشان می دهم که همچنان لبخند می زنم.»
پوگبا در شرایطی استوری هایی از خودش روی تخت بیمارستان منتشر کرده که شب گذشته هم استوری هایی مربوط به جشن تولد فرزندش را منتشر کرده بود. در این جشن، اعضای خانواده درجه یک پوگبا، از همسرش گرفته تا برادران و مادرش و البته تعدادی از بازیکنان یونایتد هم دیده می شدند. بازیکنانی از جمله نمانیا ماتیچ، آندره آ پریه را، لیندلوف و اریک بیلی.
6363