menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 امباپه در لباس بابانوئل؛ سورپرایز جالب ستاره فرانسوی برای کودکان

امباپه در لباس بابانوئل؛ سورپرایز جالب ستاره فرانسوی برای کودکان

پایگاه خبری فوتبالی - بیش از دویست کودک بیمار با دعوت بنیاد خیریه پاریسن ژرمن با ستارگان تیم فرانسوی ملاقات کردند و هدایای کریسمس خود را دریافت کردند.

به گزارش فوتبالی، در این مراسم کیلیان امباپه ستاره پی اس جی لباس بابانوئل را به تن کرده بود تا کودکان را حسابی شگفت زده کند. البته ناصر الخلیفی مدیر قطری پاریسن ژرمن در کنار دیگر ستارگان این تیم نظیر تیاگو سیلوا، ادینسون کاوانی، آندر هررا، کیمپمبه، سارابیا، داگبا، کورزاوا، بولکا و چوپو موتینگ هم در این مراسم حضور داشتند. 

برای پنجمین سال پیاپی پاریسن ژرمن تصمیم گرفت که آخرین بازی خود قبل از کریسمس را به بنیاد خیریه اش و کودکانی که از تیم حمایت می کنند تقدیم کند. الخلیفی، 240 کودک را به موزه پارک دوپرنس برد تا انها حسابی سرگرم شوند و از دیدن اسطوره هایشان هم لذت ببرند. 

سابرینا دلونوی، معاون ورزشی باشگاه پاریسن ژرمن که با سوال یواخیم، خبرنگار نوجوان "جونیور کلوب" مواجه شده بود در این باره گفت:" بنیاد خیریه بخش مهمی از قلب باشگاه پاریسن ژرمن است. باشگاه ما به لطف این بنیاد می تواند زندگی بچه ها را در طول سال روشن تر کند. امروز لحظه بی نظیری برای همه در این بنیاد و همچنین برای من بود و امیدوارم که بچه ها هم از این مراسم لذت برده باشند."








منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار