menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

سیاستمدار اسپانیایی: رئال حتی به قیمت کسر 3 امتیاز در الکلاسیکو بازی نکند

پایگاه خبری فوتبالی - خوان کارلوس خیرائوتا؛ سیاستمدار اسپانیایی، معتقد است که دیدار الکلاسیکو نباید برگزار شود چرا که فرصتی برای جدایی طلبان کاتالونیاست که درخواست های خود را به گوش همه برسانند. 

به گزارش فوتبالی، دیدار دو تیم رئال مادرید و بارسلونا فردا شب در ورزشگاه نیوکمپ برگزار خواهد شد. پیش از این قرار بود که این دیدار چند هفته قبل برگزار شود اما تظاهرات های سراسری جدایی طلبان کاتالونیا باعث لغو این بازی شد. این تظاهرات و اعتراضات سراسری در واکنش به صدور رای زندان های طولانی مدت برای رهبران جدایی طلبان این منطقه از اسپانیا شکل گرفته بود و تا مدت ها نیز ادامه داشت. بعضی از این گروه ها با انتشار بیانیه ای خواستار برگزاری تظاهراتی در روز چهارشنبه و چند ساعت پیش از برگزاری الکلاسیکو شده اند و در صورت رخ دادن این اتفاق ممکن است بازی فردا شب نیز با مشکلاتی روبرو شود. خیرائوتا که 58 ساله و متولد بارسلوناست درباره شرایط احتمالی گفت: " کاملا مشخص است که جدایی طلبان از الکلاسیکو استفاده خواهند کرد تا پیام های تجزیه طلبی خود را به گوش میلیون ها هوادار فوتبال برسانند. گروه سونامی دموکراتیک یک شوخی نیست. آنها خطرناک هستند و می خواهند از این بازی به عنوان یک پروپاگاندا استفاده کنند. بسیاری از ما که با آنها مخالفیم از کاتالونیا تبعید شدیم و مجبور به ترک آنجا شدیم. من از رئال مادرید می خواهم که حتی به قیمت از دست دادن 3 امتیاز در این بازی شرکت نکند. "


1070

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار