menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 جلسه مهم مدیران ذوب‌آهن با منصوریان پس از بازی با گل‌گهر

جلسه مهم مدیران ذوب‌آهن با منصوریان پس از بازی با گل‌گهر

پایگاه خبری فوتبالی-  قرار است جلسه‌ای بین سرمربی و مدیران باشگاه ذوب‌آهن پس از پایان بازی با گل‌گهر برگزار شود.

به گزارش فوتبالی، طبق توافقی که پس از پایان هفته دهم لیگ برتر، بین مدیران باشگاه ذوب‌آهن اصفهان و علیرضا منصوریان صورت گرفت، قرار شد سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن از ۵ بازی پیش روی خود حداقل ۱۰ امتیاز کسب کند تا بتواند در نیم‌فصل دوم هم به کارش در این باشگاه ادامه دهد.

منصوریان تا اینجا از ۱۰ امتیاز تعیین شده، ۷ امتیاز را کسب کرده است. سرمربی ذوب‌آهن برای کسب ۳ امتیاز سرنوشت‌ساز دیگر باید روز شنبه در هفته پانزدهم لیگ برتر به مصاف تیم گل‌گهر سیرجان برود.

با این حال قرار است جلسه‌ای مهم بین منصوریان و مدیران باشگاه ذوب‌آهن پس از پایان بازی با گل‌گهر برگزار شود. این جلسه فارغ از کسب هر نتیجه‌ای در بازی با گل‌گهر برنامه‌ریزی شده و محور اصلی آن روی بحث نقل‌وانتقالات و تعیین تکلیف بازیکنان مازاد است. البته تنها در یک صورت احتمال دارد موضوع جلسه به سوی دیگری برود و آن هم عدم نتیجه‌گیری یا شکست مقابل گل‌گهر است که کار را برای بقای منصوریان در تیمش سخت می‌کند.

7655

منبع: میزان
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار