پایگاه خبری فوتبالی- کاپیتان تیم فوتبال سپاهان اصفهان ابراز امیدواری کرد که تیمش مقابل استقلال اشتباهات خود را به حداقل برساند.
به گزارش فوتبالی، به نقل از میزان، مهدی کیانی درباره پیروزی دو بر یک سپاهان مقابل پیکان در مرحله یکهشتم نهایی جام حذفی، اظهار داشت: بازی خوبی بود، اما احساس میکنم آن طور که باید بازی نکردیم. فکر میکنم مقابل پیکان، روز، روز ما نبود. پیکان هم تیم بسیار خوبی است و بازی سختی مقابل این تیم داشتیم.
کاپیتان تیم فوتبال سپاهان اصفهان با اشاره به دیدار بعدی تیمش مقابل استقلال، گفت: زمان کمی تا دیدار مقابل استقلال داشتیم و فاصله کم بین دو بازی یک مشکل به حساب میآید. با این حال، امیدوارم که در دیدار مقابل استقلال بهترین نتیجه ممکن را بگیریم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: استقلال تیم خوبی است و در دیدارهای قبلی خود نتایج خوبی به دست آورده، اما ما هم نشان دادیم که یک مدعی هستیم و برایمان هم فرقی ندارد که مقابل چه تیمی بازی میکنیم. انشاءالله مقابل استقلال، اشتباهاتی که مقابل پیکان داشتیم را تکرار نکنیم و آنها را به حداقل برسانیم.
7413