به گزارش فوتبالی و به نقل از مهر، بیژن نامدار زنگنه عصر امروز در جریان دیدار و گفتگو با فرماندار ویژه شهرستان آبادان و غلامرضا شرفی یکی از نمایندگان مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی افزود: برای بررسی مشکلات تیم صنعت نفت آبادان به خوزستان میآیم و با استاندار خوزستان و شما صحبت خواهم کرد.
وی با تأکید بر اینکه همه به مردم آبادان و مقاومت آنها در ۸ سال جنگ تحمیلی افتخار میکنیم، اظهار کرد: موضوع عدم حمایت از تیمهای نفتی در دستور کار نفت نبود اما مصوبه مجلس لازمالاجرا بود و این محدودیتها مربوط به مصوبه قانونی است اما وقت آن رسیده که اکنون درباره مشکلات تیم صنعت نفت آبادان با استاندار خوزستان و شما صحبت کنم.
وزیر نفت تصریح کرد: پنجشنبه هفته آینده به خوزستان میآیم و امیدوارم تا راهی برای حمایت پیدا کنیم.
زنگنه خطاب به فرماندار ویژه شهرستان آبادان یادآور شد: حال که فرماندار آبادان میگوید به تیم در هتل بپیوندم یا به فرودگاه بروم، عرض میکنم در وهله نخست سلام بنده را به مردم شریف آبادان برسانید و البته اکنون به هتل بروید و سلام بنده را به دستاندرکاران و هواداران تیم برسانید.
4344