menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 اخراج بازیکنان خارجی گل گهر از سیرجان

اخراج بازیکنان خارجی گل گهر از سیرجان!

پایگاه خبری فوتبالی- بازیکنان خارجی تیم فوتبال گل گهر سیرجان از این تیم دیپورت شدند.

به گزارش فوتبالی، پس از فعل و انفعالات فراوان باشگاه گل گهر سیرجان در بازار نقل و انتقالات و صرف هزینه‌های گزاف برای خودنمایی در لیگ برتر، آنها با جذب بازیکنان خارجی سعی در جلب توجه میان تیم‌های مطرح لیگ برتری داشتند اما این پروژه با شکست مواجه شد.

باشگاه گل گهر پس از جذب چند بازیکن لیگ برتری، اقدام به جذب بازیکنان خارجی همچون اوروش دیلیچ و کوین یانسن کرد که پس از چند هفته کار کردن با این بازیکنان و برآورده نکردن انتظارات فنی، از این تیم رفتنی شدند. این درحالی است که قرارداد بازیکنان خارجی گل گهر در هیات فوتبال به ثبت رسیده است و باشگاه گل گهر موظف است تا آخرین دلارهای این بازیکنان را به آنها بپردازد.

از سیرجان خبر می‌رسد که مدیریت باشگاه گل گهر به این بازیکنان اجازه حضور در تمرین تیم اصلی را نداده و در یکی از زمین‌های بی‌کیفیت سیرجان اقدام به تمرین اختصاصی کرده تا این بازیکنان از وضعیتشان اعلام نارضایتی کنند و ایران را ترک کنند تا حداقل گل گهر بتواند در نیم فصل بازیکن بگیرد.

7655

منبع: ایلنا
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار