menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 پاسخ وودوارد به ولیعهد سعودی  منچستریونایتد فروشی نیست

پاسخ وودوارد به ولیعهد سعودی: منچستریونایتد فروشی نیست

پایگاه خبری فوتبالی - اد وودوارد، مدیر منچستریونایتد، مدعی شد که این تیم در حال حاضر فروشی نیست و مالکان این تیم برنامه ای برای جدایی از اولدترافورد ندارند. 

به گزارش فوتبالی، خانواده گلیزر اولین بار در سال 2003 اولین سهم خود را در باشگاه منچستریونایتد خریداری کردند و پس از آن در سال 2005 تمامی سهم این باشگاه را از آن خود کردند. روز گذشته شایعات زیادی مبنی بر پیشنهاد دوباره محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، برای خرید این تیم در رسانه های انگلیسی پخش شد اما وودوارد تاکید دارد که خانواده گلیزر تمایلی برای فروش سهام خود در این تیم ندارد. او در گفتگو با یکی از نشریات حامی شیاطین سرخ اظهار داشت: " بنا بر چیزهایی که دیده ام باید بگویم که آنها مدت های طولانی اینجا خواهند ماند. با احترام به پیشنهادات یا قیمت هایی که از آنها صحبت شده، برداشت من این است که هیچ بحثی درباره قیمت فروش باشگاه یا چنین چیزهایی نشده است. همه مکالمات درباره حضور طولانی مدت گلیزرها در این باشگاه بوده است. سوددهی کم امسال تاثیر چندانی بر این شرایط ندارد. این مبلغ تنها دو درصد از مبلغ سالانه کمتر بود و تاثیر زیادی روی ما نخواهد داشت. ما از نظر اقتصادی قدرتمند هستیم. "


1070

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار