پایگاه خبری فوتبالی- سید جلال حسینی کاپیتان باتجربه سرخ ها در آخرین مصاحبه خود اظهارات عجیب و دور از انتظاری را داشت که شاید برای خیلی ها غیر منتظره بود.
به گزارش فوتبالی، سیدجلال حسینی کاپیتان باتجربه سرخ ها دیروز ساعتی قبل ار بازی تیمش در برابر شهرخودرو در حالی با یک از خبرگزاری ها صحبت های ویژه ای داشت که اظهارات او آن هم درست ساعاتی قبل از بازی مهم پرسپولیس دور از انتظار بود. سیدجلال در این گفتگو ضمن اشاره به این مساله که مشکلی برای بازی برابر شهرخودرو نداشته اعلام کرده که متاسفانه کارهایی انجام شد و مشکلاتی به وجود آوردند که با برنامه بود و اقدامات آنها از قبل هم قابل پیش بینی بود، اما من حرفی نزدم تا برای پرسپولیس مشکلی به وجود نیاید. مطمئن باشید حرفهای زیادی برای گفتن وجود دارد. من ماهها با این مشکلات جنگیدم اما حرفی نزدم که پرسپولیس دچار حاشیه نشود.
حال سوال اینجاست مطرح کردن این مسائل در آستانه یک بازی مهم برای پرسپولیس جه سودی می توانست برای پرسپولیس داشته باشد؟ این اظهارات در چنین شرایطی آیا با اصل حرفه ای گری منافات داشت یا نه؟ وقتی باتجربه ها اصول حرفه ای را نمی دانند بی اختیار به یاد ضرب المثل وای به روزی که بگندد نمک می افتیم.
4344