menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 واکنش علی پروین به درگذشت جعفر کاشانی

واکنش علی پروین به درگذشت جعفر کاشانی

پایگاه خبری فوتبالی- پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس به درگذشت رئیس هیئت مدیره این باشگاه واکنش نشان داد.

به گزارش فوتبالی، صبح امروز (چهارشنبه) جعفر کاشانی، پیشکسوت فوتبال ایران، بازیکن سابق پرسپولیس و رئیس هیئت مدیره این باشگاه، به علت بیماری در سن ۷۵ سالگی دار فانی را وداع گفت.

علی پروین، اسطوره باشگاه پرسپولیس در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری میزان، در این مورد اظهار داشت: واقعا از شنیدن این خبر ناراحت شدم و نمی‌دانم باید چه بگویم. کاشانی مرد بزرگی بود و برای پرسپولیس زحمات زیادی کشید.

وی افزود: این اتفاق ناگوار را به اهالی فوتبال و پرسپولیسی‌ها تسلیت می‌گویم و امیدوارم خداوند به خانواده کاشانی صبر دهد تا این اتفاق را تحمل کنند. من هم به نوبه خودم تسلیت می‌گویم و امیدوارم روح جعفر شاد باشد.

7655

منبع: میزان
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار