menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

گوتی: نمی خواهم نیمکت مربیگری رئال را از چنگ کسی دربیاورم

سایت رسمی فوتبالی- گوتی اسطوره سالهای نه چندان دور باشگاه رئال مادرید که مدتی سرمربیگری  تیمهای پایه ای این باشگاه را برعهده داشت در صحبت هایی به آنالیز شرایط فعلی این تیم پرداخته است.

به گزارش فوتبالی، گوتی پنجشنبه شب به عنوان یکی از سفیران لالیگا انتخاب شد و در صحبت هایی درمورد مسائل مختلف مرتبط با باشگاه مادریدی اظهار نظر کرد.

گوتی درمورد انتصابش به عنوان یکی از سفیران لالیگا گفت:« ما به خاطر بازیکنان بزرگی که داریم، قصد داریم تا لیگمان را به تمام قاره ها ببریم. این کار بزرگی است که فرناندو سانس انجام داده وتمام این سفرا را دور هم جمع کرده است. با حضور ما، وجهه لیگ ما درتمام نقاط دنیا معرفی خواهد شد.»

او درمورد اهداف فعلی اش در دنیای فوتبال گفت:« هدف فعلی من سرمربیگری است ولی درحال حاضر می توانم برای این کار زمان بگذارم. هنوز فرصت خوبی برایم فراهم نشده که به نیمکت مربیگری بازگردم. آنچه مسلم است این است که گوتی فوتبالیست به پایان رسید و حالا باید کارهای دیگری انجام داد. زیدان؟ او سرمربی فوق العاده ای است. رویای من این است که به کار روی نیمکت مربیگری ادامه داده و سرمربی شوم. هدفم این نیست که نیمکت مربیگری رئال رااز چنگ کسی دربیاورم. تمام تیمها دوست دارند رئال را ببرند. رئال هرگز نباید تسلیم شود ولی راستش را بخواهید از چهره ای که از رئال در شهر پاریس ارائه شد حیرت زده شدم. می توانی ببازی ولی به نحوی دیگر.»

 

 

 6363


منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار