menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 برشا یک – یوونتوس 2  پیروزی بدون رونالدو

برشا یک – یوونتوس 2: پیروزی بدون رونالدو

سایت رسمی فوتبالی – برشا در اولین بازی ماریو بالوتلی از یوونتوس پیش افتاد، اما یک گل‌به‌خودی و یک شوت از میرالم پیانیچ نتیجه را به سود یوونتوس برگرداند.

محرومیت چهارجلسه‌ای بالوتلی به پایان رسیده بود و او توانست سرانجام برای تیم زادگاهش بازی کند. یوونتوس هم کریستیانو رونالدو مصدوم را به همراه نداشت.

برشا در دقیقه 4 گل اول را زد. آلفردو دوناروما شوتی زد که با واکنش وویچیخ شزنی وارد دروازه شد. این چهارمین گل دوناروما در پنج بازی اولش در سری آ است.

یوونتوس در دقیقه 39 به گل مساوی رسید. کرنر پائولو دیبالا به دستکش یسه یورونن برخورد کرد و سپس با برخورد به سر جان چنسلور، مدافع حریف وارد دروازه برشا شد.

یووه در دقیقه 63 گل دوم را هم زد. پائولو دیبالا یک ضربه ایستگاهی زد که به دیوار دفاعی برخورد کرد، و در برگشت، پیانیچ آن را با شوتی محکم به گل تبدیل کرد.

هر دو تیم فرصت‌های خوبی برای گل‌زنی داشتند اما در نهایت بازی با برد یووه تمام شد.

8444

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار