menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

مصدومیت داگلاس کاستا درفاصله 4 روز به بازی اتلتیکو- یووه

سایت رسمی فوتبالی- داگلاس کاستا ستاره برزیلی یوونتوس در دقایق ابتدایی بازی تیمش مقابل فیورنتینا دچار مصدومیت شد و به خاطر همین مصدومیت عضلانی زمین مسابقه را ترک کرد.

به گزارش فوتبالی، تنها 5 دقیقه از شروع دیدار دو تیم یوونتوس و فیورنتینا سپری شده بود که داگلاس کاستا به خاطر مصدومیت عضله پای راستش بعد از انجام یک دریبل در میانه میدان، از سرمربی یووه خواست تا او را تعویض کند. این اتفاق در شرایطی رخ داد که در این بازی که در ورزشگاه آرتمیو فرانکی در جریان است ، کاستا در ترکیب اصلی تیمش قرار داشت.

داگلاس کاستا در سه بازی رسمی یووه در رقابتهای این فصل سری آ در ترکیب اصلی یووه به میدان رفت و بعد از این مصدومیت زودهنگام هم تلاش کرد تا در ترکیب تیمش بماند ولی در دقیقه 8 بازی بعد از آنکه دریافت که نمی تواند نرمال و عادی بدود و در خدمت تیمش باشد، از سرمربی یووه خواست تا او را تعویض کند. این اتفاق در شرایطی رخ داد که 4 روز دیگر یوونتوس باید در اولین بازی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف اتلتیکو مادرید برود. 

کاستای 29 ساله قدم زنان و در میان سوتهای هواداران فیورنتینا زمین را ترک کرد و فدریکو برناردسکی به جای او در ترکیب بینکونری قرار گرفت. دراین بازی جورجو کیه لینی کاپیتان باتجربه یوونتوس هم که در اوایل ماه سپتامبر و بعد از پارگی لیگامنت صلیبی زانوی راستش زیر تیغ جراحی رفته بود نیز در ترکیب شاگردان ساری قرار نداشت.

6363

 

 

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار