menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 شاکی پرونده تجاوز نیمار به جرم اخاذی تحت تعقیب قرار گرفت

شاکی پرونده تجاوز نیمار به جرم اخاذی تحت تعقیب قرار گرفت

سایت رسمی فوتبالی - پلیس سائوپائولو اعلام کرد که نجلا ترینداده و نامزد سابقش، استیونس آلوز، را به دلیل ادعای دروغین تجاوز نیمار به این دختر تحت تعقیب قرار داده است. 

به گزارش فوتبالی، نیمار پس از اعلام این اتهام بارها چنین اتفاقی را تکذیب کرده بود. این زن در یک مصاحبه تلویزیون با شبکه اس بی تی برزیل مدعی شده بود که پیام هایی را پیش از این که به پاریس سفر کند در یکی از شبکه های اجتماعی با نیمار رد و بدل کرده بود. او گفت که دو روز بعد از سفر خود به پاریس به برزیل بازگشت اما از نظر احساسی در حالت بسیار ضعیفی قرار داشت و به همین دلیل شکایت خود را دیرتر مطرح کرد. نیمار پس از این ادعا ویدیویی در اینستاگرام خود منتشر کرده و این اتهامات را به شدت تکذیب کرد. پلیس برزیل دو ماه قبل اعلام کرد که این پرونده به دلیل نبود مدارک و شواهد کافی مختومه شده است. روز سه شنبه پلیس اعلام کرد که ناجیلا ترینداده را به دلیل نشر اکاذیب، سندسازی و اخاذی تحت تعقیب قرار داده است. 


1070

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار