menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

هزینه 11 میلیون یورویی هازارد برای خرید عمارت خواننده اسپانیایی

سایت رسمی فوتبالی - ادن هازارد، گران ترین بازیکن تاریخ رئال مادرید است که در این تابستان از چلسی به پایتخت اسپانیا آمد. این بازیکن در تلاش است تا با زندگی جدیدش در شهر مادرید هماهنگ شود.

به گزارش فوتبالی، بازیکن اسبق چلسی به تازگی یک خانه بسیار شیک و مجلل در شهر مادرید خریده است. هازارد با آلخاندرو سانز خواننده اسپانیایی به توافق رسید تا عمارت شیک وی در محله "لافینکا" را با قیمت 11 میلیون یورو بخرد.

این خانه که یک سال است بدون صاحب مانده بالاخره نصیب ستاره بلژیکی شد.این خانه 1631 متر مربع مساحت دارد که بازیکن بلژیکی تصمیم گرفته که این خانه را بازسازی کند. ادن به همراه همسرش ناتاشا فن هوناکر و سه فرزندش یانیس، لئو و سامی در این خانه زندگی خواهد کرد.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار