menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 تراکتور مهاجم خارجی جذب می کند دژاگه مصدوم است

تراکتور مهاجم خارجی جذب می کند/دژاگه مصدوم است؟!

وب سایت رسمی فوتبالی- تیم تراکتور برای تقویت خط حمله خود بازیکن خارجی جذب می‌کند.

به گزارش فوتبالی، تیم تراکتورسازی برای تکمیل لیست خود حداقل به 4 بازیکن دیگر نیاز دارد. یکی از نیازهای این تیم تقویت شدن در خط حمله است.

با توجه به کمبود مهاجم ششدانگ در ایران دنیزلی درخواست جذب مهاجم خارجی از باشگاه داشته و مسئولان این باشگاه هم با جمع آوری فیلم های چند بازیکن منتظر تصمیم نهایی سرمربی خود هستند. 

*مسعود شجاعی یکی از کاپیتان های تیم ملی که با تراکتورسازی هم قرارداد دارد گفته می شود از امروز در تمرین حاضر می شود اما در مورد دژاگه هنوز زمان دقیق مشخص نیست. دیروز اعلام شد که این بازیکن از دوشنبه هفته آینده در تمرینات حاضر می شود. جدیدترین خبر در مورد این بازیکن مصدومیتش است. این بازیکن با تماسی که با باشگاه داشته اعلام کرده در خارج از ایران تحت درمان است و به همین دلیل هنوز به تبریز بازنگشته است. 

7655

منبع: خبرگزاری فارس
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار