menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 ۳۰ درصد از سکوها به پرسپولیسی‌ها رسید ۷۰ درصد به سپاهان

۳۰ درصد از سکوها به پرسپولیسی‌ها رسید ۷۰ درصد به سپاهان

وب سایت رسمی فوتبالی- در دیدار نیمه نهایی جام حذفی ۷۰ درصد از سکوها به هواداران تیم سپاهان اختصاص یافت و ۳۰ درصد به هواداران پرسپولیس رسید.

به گزارش فوتبالی، در چند روز گذشته بحث‌های زیادی در مورد تقسیم ظرفیت ورزشگاه نقش جهان بین هواداران پرسپولیس و سپاهان در رسانه‌ها مطرح شد.

سازمان لیگ اعلام کرد: طبق آیین‌نامه مسابقات در دیدارهای حذفی که به صورت رفت و برگشت نیست ظرفیت ورزشگاه باید به طور مساوی بین هواداران تیم‌های میهمان و میزبان تقسیم شود.

با این حال سپاهانی‌ها به این مسئله معترض بودند و در نهایت پس از جلسات متعددی که برگزار شد ۷۰ درصد از ظرفیت سکوهای ورزشگاه نقش جهان به هواداران سپاهان اختصاص یافت و هواداران پرسپولیس صاحب ۳۰ درصد از سکوهای ورزشگاه شدند.

دیدار دو تیم روز چهارشنبه ۸ خرداد ساعت ۲۱ برگزار می‌شود و برنده این مسابقه در فینال جام حذفی روز ۱۲ خرداد باید به مصاف تیم داماش گیلانیان برود.

7655

منبع: سایت رسمی سازمان لیگ
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار