menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

پدیده‌های برزیلی میلان و رئال مادرید قربان صدقه هم رفتند

سایت رسمی فوتبالی - جمله معروف "فوتبال حد و مرز ندارد" به نظر می رسد که کاملا در مورد وینیسیوس جونیور مهاجم رئال مادرید و لوکاس پاکتا هافبک میلان صدق می کند.

به گزارش فوتبالی، دو بازیکن سابق فلامنگو به نظر می رسد که هر زمان که فرصت داشته باشند با هم ملاقات می کنند.وینیسیوس از فرصت تعطیلی تمرینات رئال استفاده کرد تا در سفر به میلان با پاکتا بازیکن شماره 39 میلان دیدار کند.

پاکتا و وینیسیوس درون یکی از فروشگاه های دولچ اند گابانا و همچنان در کنار یک کلیسا در میلان عکس گرفتند و با هم شوخی می کنند.  وینیسیوس در پیغامی برای پاکتا نوشته است:" می خواهم با اشک هایت گریه کنم، می خواهم با لبخندت بخواهم. تو خیلی برایم ارزش داری رفیق. دوستت دارم برادر، دلم برایت تنگ می شود."

پاکتا بازیکن میلان نیز حسابی قربان صدقه وینیسیوس رفته است:"م دوستانی صمیمی هستیم و گذر زمان هم نمی تواند حواسمان را از همدیگر پرت کند."

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار