menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

آرتور: پیکه انگار داماد مراسم عروسی است؛ مسی بی‌نهایت باهوش است

سایت رسمی فوتبالی – آرتور ملو پدیده بارسلونا در این فصل بوده است. او با این که بازیکن مهمی در ترکیب بارسلونا شده است، هنوز باورش نمی‌شود که به چنین نقشی رسیده است.

این هافبک درباره زندگی در بارسلونا صحبت کرده و به هم‌تیمی‌هایش پرداخته است. هنگامی که از او درباره جرارد پیکه سوال شد، او گفت: «پیکه خیلی خوش‌تیپ است. او بلندقامت است و چهره خوبی دارد، و همیشه انگار داماد مراسم عروسی است. او شخصیت خاص خود را دارد و همیشه با دیگران شوخی می‌کند.»

آرتور به لیونل مسی هم پرداخته: «مسی در داخل و خارج میدان حیرت‌انگیز است. او رهبر ما در رختکن است. او فوتبال را طوری می‌بیند که فرد دیگری نمی‌تواند آن‌طور ببیند. او بی‌نهایت باهوش است. او با همه ما صحبت می‌کند و من هر روز به خودم می‌گویم: او مسی است!»

آرتور می‌گوید که انتظارش را نداشته که در بارسلونا به چنین نقشی برسد: «انتظار نداشتم تا این حد بازی کنم. تصور می‌کردم مدتی طول می‌کشد تا جا بیفتم. اما همه هم‌تیمی‌هایم بسیار به من کمک کردند.»

8444


منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار