menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

پیکه و مسی و مسدود کردن خیابانهای شهر منچستر

سایت رسمی فوتبالی- مسئولان شهر منچستر از هم اکنون آماده استقبال از کاروان بارسلونا هستند. ارنستو والورده و شاگردانش سه شنبه صبح عازم انگلیس خواهند شد تا چهارشنبه شب و در دوررفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل منچستریونایتد به میدان بروند.

جدال رفت این دو تیم در ورزشگاه اولدترافورد برگزار خواهد شد و مقامات شهر منچستر درحال آماده سازی تمام مقدمات میزبانی از این بازی حساس، هستند.

گری لینکر بازیکن سابق بارسلونا در صفحه رسمی اش در توئیتر تصویر بامزه ای را منتشر کرده که تصویر پنلی در شهر منچستر است و برروی آن پیغام و اطلاعات جالب توجهی درمورد ساعت برگزاری این بازی، به اضافه جمله ای بانمک به چشم می خورد. روی این پلاکارد نوشته شده:«منچستریونایتد- بارسلونا؛ اولدترافورد, چهارشنبه ساعت 20»

و در ادامه این عبارت را می بینیم:«Pique time will be Messi» این درحقیقت نوعی بازی با کلمات است که مسئولان سازمان ترافیک شهر منچستربرای اطلاع رسانی به شهروندانشان برگزیده اند. در این پیغام نام دو ستاره ارزشمند نام بارسلونا، یعنی پیکه و مسی دیده می شود که البته این دو نام جایگزین کلماتی با دیکته ای مشابه و معنادار دراین جمله هستند.. جمله درست این است:«Peak time will be messy» به معنای آنکه دقیقا در این زمان، اوضاع بهم ریخته خواهد شد( ازنظر ترافیکی) و آنها بدین ترتیب درمورد احتمال وقوع مشکلات ترافیکی در هنگام برگزاری دیدار دو تیم بارسلونا و منچستریونایتد هشدار داده اند.

در ادامه توصیه ای هم به شهروندان شهر منچسترارائه شده:« بهتر است از ترام یا اتوبوس استفاده کنید» مشکلات ترافیکی در اطراف ورزشگاه اولدترافورد اتفاق تازه ای نیست و حضور بارسلونا در این ورزشگاه و جدال سرنوشت ساز این دو تیم، ممکن است باعث شدیدترشدن این ترافیک نیز بشود

6363


منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار