menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 شفر به دنبال بلیت دربی  برانکو کافه را به سازمان لیگ ترجیح داد

شفر به دنبال بلیت دربی/ برانکو کافه را به سازمان لیگ ترجیح داد

وب سایت رسمی فوتبالی- وینفرد شفر، سرمربی تیم فوتبال استقلال از سازمان لیگ، درخواست چند بلیت VIP را داشت.

به گزارش فوتبالی، وینفرد شفر از ساعت 12:30 امروز (جمعه) در نشست خبری پیش از دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استقلال شرکت کرد.

* سرمربی استقلال در ابتدا بدون اینکه سؤالی از سوی خبرنگاران مطرح شود، صحبت‌های مقدماتی زیادی را مطرح کرد که موجب خستگی برخی از خبرنگاران شد. شفر پس از این صحبت‌ها به خبرنگاران گفت می‌دانم خیلی حرف زدم!

* شفر در پایان نشست خبری خود با خبرنگاران صحبت کرد و از آنها پرسید چند نفر از شما استقلالی یا پرسپولیسی هستید. شفر به کنایه به خبرنگاران گفت مشخص است که بیشتر شما طرفدار پرسپولیس هستید.

* سرمربی آلمانی آبی‌پوشان پس از صحبت‌هایش در نشست خبری، به اتاق مدیر روابط عمومی سازمان لیگ رفت و از او خواست با توجه به اینکه چند میهمان از سفارت آلمان دارد، چند بلیت VIP به او بدهند که این درخواست با پاسخ منفی مدیر روابط عمومی سازمان لیگ مواجه شد!

* چند هوادار هنگامی که شفر قصد خروج از سازمان لیگ را داشت، با او عکس سلفی گرفتند.

* برانکو ایوانکوویچ زمانی که وارد سازمان لیگ شد، از روابط عمومی سازمان لیگ پرسید که نشست خبری شفر به پایان رسیده است تا به اتاق نشست بیاید یا خیر. پس از اینکه یکی از اعضای روابط عمومی گفت که نشست شفر ادامه دارد، برانکو گفت که به کافه می‌رود.

7655

منبع: تسنیم
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار