menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

پیش‌بینی لیگ برتر انگلیس در یک میلیون سال آینده با ریاضیات

سایت رسمی فوتبالی – ریاضی‌دانان موسسه نامبرفیل، لیگ برتر را برای یک میلیون سال آینده شبیه‌سازی کرده‌اند.

طبق پیش‌بینی‌های آنها که بر مبنای داده‌های فصل 18-2017 است، تنها شش تیم در یک میلیون سال آینده قهرمان لیگ برتر خواهند شد.

منچسترسیتی در این میان 896.313 بار قهرمان خواهد شد. منچستریونایتد هم 34.964 بار فاتح لیگ برتر می‌شود.

لیورپول که سال‌ها منتظر قهرمانی لیگ برتر بوده، 45.862 بار قهرمانی را کسب خواهد کرد.

تاتنهام هم 18.757 بار قهرمان خواهد شد، که بسیار بیشتر از قهرمانی‌های آرسنال با 2344 قهرمانی خواهد بود.

چلسی دیگر تیمی است که قهرمان می‌شود، البته 1760 بار. البته چلسی در یک میلیون سال آینده پنج بار هم به دسته پایین‌تر سقوط خواهد کرد.

در شبیه‌سازی‌ها، چلسی در یک دیدار مقابل اورتون 11 بر 10 می‌بازد. آنها در این بازی رکورد بیشترین گل زده برای تیم بازنده را ثبت خواهند کرد.

بورنموث هم 89 بار به لیگ قهرمانان راه پیدا خواهد کرد. اما بزرگ‌ترین پیروزی این دوران، برد بیست بر یک منچسترسیتی مقابل بورنموث خواهد بود. 

منچسترسیتی همچنین پرگل‌ترین بازی لیگ را برگزار خواهد کرد و اورتون را 17 بر 5 خواهد برد.

ساوتهمپتون هم در یک فصل در آستانه قهرمانی قرار می‌گیرد اما در نهایت دوم می‌شود.

البته داده‌ها به‌شدت به سود سیتی هستند، چرا که این تیم در حال حاضر تیم موفق لیگ برتر است، و همچنین شگفتی‌هایی مانند قهرمانی لسترسیتی، آمدن میلیاردرها به باشگاه، و تغییر مربیان هم در نظر گرفته نشده است.

البته تا یک میلیون سال بعد احتمالا فوتبال در کره مریخ و با داوران ربات برگزار خواهد شد!

8444

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار