menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 والورده  گل سوارز از نظر من سالم بود

والورده: گل سوارز از نظر من سالم بود

سایت رسمی فوتبالی - ارنستو والورده معتقد است که با وجود تمام جنجال هایی که پیرامون گل سوارز به وجود آمده، ضربه نهایی این بازیکن اروگوئه ای درست بوده است. 

به گزارش فوتبالی، بسیاری از کارشناسان و بازیکنان و خصوصا دروازه بان لگانس معتقد است که لوییس سوارز در صحنه به ثمر رساندن گل بارسا روی او خط کرده است اما والورده با این ایده موافق نیست. این مربی پس از بازی شب گذشته گفت: " فکر می کنم گل درست بود. چه می توانم بگویم؟ همه نظر خود را در این زمینه دارند اما اگر داور آن را درست اعلام کرده پس گل است. با وجود کمک داور ویدیویی، این مباحث هنوز تمام نشده. این گل سالم بود. او دروازه بان را لمس نکرد بنابراین این درست بود. جنجال ها و اشتباهات همیشه وجود دارند. باید این را پذیرفت که اشتباهات اتفاق خواهند افتاد و با وجود کمک داور ویدیویی و روبات داور به پایان نخواهند رسید. کمک داور ویدیویی هرگز بی نقص نخواهد بود و همیشه مخالفت هایی وجود خواهد داشت. فکر می کنم این تکنولوژی می تواند اشتباهات بزرگ را حذف کند اما همچنان همه راضی نخواهند شد. "


1070

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار