menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 تمدید قرارداد پدیده جوان سیتی

تمدید قرارداد پدیده جوان سیتی

به گزارش "ورزش سه"، قرارداد فودن با سیتی، حالا تا سال 2024 اعتبار خواهد داشت و او هفته ای 30 هزار پوند حقوق خواهد گرفت. فودن که متولد استوک‌پورت است، از کودکی هوادار سیتی بوده و از 8 سالگی به آکادمی این تیم پیوسته است. او که 18 سال دارد، 12 بازی برای تیم اصلی سیتی تحت هدایت گواردیولا انجام داده است.

او در رقابت‌های جام جهانی زیر 17 ساله ها که اکتبر 2017 در هند برگزار شد، به عنوان بهترین بازیکن رقابت ها انتخاب شد. او به همراه منچسترسیتی در تور پیش فصل در آمریکا شرکت کرد و مقابل منچستریونایتد و رئال مادرید به میدان رفت.

گواردیولا درباره تمدید قرارداد گفت:" خیلی سال بود که بازیکنی مثل فودن ندیده بودم. عملکرد او در سطحی دیگر است. او 17 ساله است، بازیکن سیتی است و در آکادمی ما رشد کرده، عاشق باشگاه است، هوادار تیم است و برای ما یک هدیه.

منبع: ورزش ۳
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار