menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 تاج تلفن همراهش را خاموش کرد   سایه تعلیق بر سر فوتبال ایران

تاج تلفن همراهش را خاموش کرد!/ سایه تعلیق بر سر فوتبال ایران

وب سایت رسمی فوتبالی- مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال تلفن همراهش را خاموش کرده و امروز هم به محل کارش نرفته است .

مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال پس از جلسه‌ای که روز گذشته داشت تلفن همراهش را خاموش کرده و امروز هم به محل کارش در فدراسیون فوتبال نرفته است. با این شرایط فدراسیون فوتبال در یک بلاتکلیفی بزرگ به سر می‌برد و همچنان سایه تعلیق بر سر فوتبال ایران وجود دارد.

به نظر می‌رسد خود مسئولان فدراسیون فوتبال هم همین موضوع را می‌خواهند و بدشان نمی‌آید که با «تهدید تعلیق» به کارشان ادامه بدهند.

این در شرایطی است که تاج مشکلی برای ماندن در فدراسیون فوتبال ندارد ولی در رودربایستی برخی دوستان بازنشسته خود گرفتار شده است و نمی‌داند باید چه کاری انجام بدهد.

باید دید در نهایت در خصوص فدراسیون فوتبال چه اتفاقی رخ می‌دهد و آیا به خاطر علاقه‌ برخی مدیران بازنشسته به ادامه کار فوتبال ایران تعلیق خواهد شد یا خیر.


2526

منبع: میزان
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار