menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 یاغی گری رابیو برای انتقال به بارسا  از سفرنکردن با اردوی تیم به بوردو تا درغیبت درآخرین جلسه تمرینی

یاغی گری رابیو برای انتقال به بارسا: از سفرنکردن با اردوی تیم به بوردو تا درغیبت درآخرین جلسه تمرینی

سایت رسمی فوتبالی- آدرین رابیو ستاره پاری سن ژرمن برای هموار کردن مسیر انتقالش به باشگاه بارسلونا دست به یاغی گری زده است. او که در حال حاضر بازیکن پاری سن ژرمن است، همراه با کاروان تیمش به شهر بوردو سفر نکرد و در آخرین جلسه تمرینی پاری سن ژرمن نیز حضور نیافت. این رفتارها در حقیقت نشانه یاغی گری این بازیکن جوان است تا بدین ترتیب سران پی.اس.جی را تحت فشار بگذارد تا با جدایی اش از این تیم و انتقالش به بارسلونا موافقت کنند.

رسانه های فرانسوی در گزارش هایشان به این نکته اشاره کرده اند که رابیو هفته گذشته با توماس توخل سرمربی پی.اس.جی هم جر وبحث تندی داشته. در جریان بازی پاری سن ژرمن مقابل لیورپول در لیگ قهرمانان اروپا، هواداران تیم پاریسی به نشانه انتقاد برای رابیو سوت زدند.


طبق گزارشها رابیو به سران پی.اس.جی اعلام کردند که اگر می خواهند تا او در این تیم بماند، باید رقم دستمزد سالانه او را به 10 میلیون یورو برسانند و به نظر می رسد که با شروع این رفتارهای یاغی گرانه، حالا او در فکر ترک باشگاه پاریسی است.

از سوی دیگر سران باشگاه بارسلونا هم با دقت خاصی شرایط او در پاری سن ژرمن را زیر ذره بین دارند. آنها پیش از این چند باری برای جذب رابیو ابراز تمایل کرده بودند وبه نظر می رسد که حالا بیش از هرزمان دیگری به جذب این بازیکن توانا نزدیک شده اند.

6363


منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار