menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 شکست شارلوا با بازی یک نیمه‌ای علی قلی‌زاده

شکست شارلوا با بازی یک نیمه‌ای علی قلی‌زاده

سایت فوتبالی - جمعه شب تیم‌های خنت و شارلوا به مصاف رفتند که خنت با نتیجه 2 بر یک از سد میهمانش گذشت. گئورگی، هافبک گرجستانی تیم خنت در دقایق 36 و 48 دروازه شارلوا را گشود. تنها گل تیم شارلوا نیز در دقیقه 42 توسط اوسیمن حاصل شد.

علی قلی‌زاده، ملی‌پوش ایرانی که در این بازی نیمکت‌نشین بود از آغاز نیمه‌دوم به جای نیانه، مهاجم 25 ساله اهل مالی در ترکیب تیم شارلوا قرار گرفت. امید نورافکن، دیگر بازیکن ایرانی نیز همانند هفته‌های اخیر غایب فهرست 18 نفره شارلوا بود.

تیم شارلوا با اندوخته 14 امتیازی رتبه هشتم جدول رده‌بندی 16 تیمی ژوپیلر لیگ بلژیک را در اختیار دارد.

در ادامه دیدارهای هفته دوازدهم ژوپیلر لیگ بلژیک، شنبه  کلوب بروژ که کاوه رضایی، ملی‌پوش ایرانی را در اختیار دارد با تیم سنت‌ترویدن مواجه می‌شود. یاران مرتضی پورعلی‌گنجی در تیم یوپن نیز روز یکشنبه برابر تیم اندرلشت قرار می‌گیرند.


1984

منبع: تسنیم
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار