menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 خط و نشان مدیر باشگاه السد؛ مثل استقلال، پرسپولیس را هم در آزادی می بریم

خط و نشان مدیر باشگاه السد؛ مثل استقلال، پرسپولیس را هم در آزادی می بریم!

وبسایت رسمی فوتبالی- مدیر باشگاه السد برای پرسپولیسی ها خط و نشان کشید و عنوان کرد که در ورزشگاه آزادی سرخ پوشان را شکست می دهند.

به گزارش فوتبالی، تیم فوتبال پرسپولیس شب گذشته در بازی رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا به مصاف السد رفت و با نتیجه یک بر صفر به پیروزی رسید.

در این راستا محمد غلام، مدیر باشگاه السد پس از این شکست خانگی گفت: در فوتبال هیچ چیز محالی وجود ندارد. شکست پایان کار ما نیست و ما به بازیکنان اعتماد داریم و می دانیم که آنها در تهران می توانند به بازی برگردند. ما توانایی پیروزی در تهران و راه یابی به فینال را داریم.

وی افزود: مثل بازی با استقلال که در بازی های خانگی نباخته بود پرسپولیس نیز در خانه نباخته است اما ما نشان می دهیم که مثل بازی با استقلال، پرسسپولیس را نیز در ورزشگاه آزادی شکست می دهیم.



9697

منبع: فارس
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار