menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 لحظه شماری برای دیپورت تیام از عجمان

لحظه شماری برای دیپورت تیام از عجمان!

وبسایت رسمی فوتبالی- مهاجم سنگالی و پیشین استقلال که آبی ها را دور زد تا پول بیشتری از اماراتی ها بگیرد، حالا در آستانه دیپورت شدن قرار گرفته است. 

به گزارش فوتبالی، مامه تیام ماه‌ها استقلالی‌ها را بازی داد و در نهایت به باشگاه عجمان پیوست تا جای خالی اش در استقلال هواداران این تیم را آزار بدهد.
البته تیام به غیر از بالا رفتن قراردادش، هیچ پیشرفت دیگری نداشت در حالی که در تهران به اوج محبوبیت و آمادگی در دوران فوتبال خود رسیده بود.
حالا ۴ هفته‌ای از لیگ امارات سپری شده و مدیران باشگاه عجمان از انتخاب تیام به عنوان یک ستاره گلزن و گرانقیمت راضی نیستند، زیرا تیام در این ۴ هفته برای تیمش به میدان رفته و فقط یک گل زده و یک پاس گل داده است.
شایعاتی به راه افتاده مبنی بر اینکه با ادامه این وضعیت، احتمال دیپورت شدن مامه تیام از لیگ امارات بسیار بالا رفته و شاید این بازیکن از عجمان اخراج شود.

منبع: خبرورزشی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار