نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
گواردیولا  دی بروین به زودی باز خواهد گشت

گواردیولا: دی بروین به زودی باز خواهد گشت

به گزارش "ورزش سه"، سیتی با 16 امتیاز در یکقدمی لیورپول قرار داشته و امیدوار است فردا نتایج دیدار خودش و همچنین بازی لیورپول و چلسی به شکلی رقم بخورد که آنها به صدر جدول برسند.

شرایط بازیکنان مصدوم سیتی: "دی بروین در حال سپری کردن آخرین مرحله ریکاوری خود است و او می توند طی چند روز آتی در تمرینات گروهی شرکت کرده و کنار دیگر بازیکنان حضور یابد. همه چیز خوب پیش می رود، شرایط مندی نیز مشابه است و در کل بازیکنان سیتی شرایط مساعدی دارند."

دیدار برابر برایتون: "همه ما می دانیم که برایتون موفق به انجام چه کاری برابر منچستریونایتد شد و آنها در آستانه نتیجه گرفتن برابر لیورپول در آنفیلد بودند. بازیکنان برایتون برای مدتی طولانی است که کنار یکدیگر بازی می کنند و آنها دقیقا می دانند به دنبال چه هدفی هستند.

حریف ما تیمی سازمان یافته است و می دانیم که بازی دشواری پیش روی ماست. ما تلاش می کنیم عملکرد خوبی برابر برایتون ارائه دهیم و می دانیم بهترین روش برای آمادگی 2 دیدار مقابل لیورپول و هوفنهایم، درخشش برابر برایتون است."

منبع: ورزش ۳
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار