menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

احتمال دوری چند هفته ای مدافع بارسا از میادین

به گزارش "ورزش سه"، در آستانه بازی بارسلونا و بیلبائو، خبر بدی به هواداران بارسا رسید و آن هم مصدومیت اومتیتی بود. مدافع ارزشمند فرانسوی به دلیل مصدومیت همسترینگ پای چپ برای مدت نامعلومی به دور از میادین خواهد ماند.

والورده، سرمربی بارسا در نشست خبری بازی با بیلبائو ضمن تایید این خبر اضافه کرد که اومتیتی بازی چهارشنبه شب برابر تاتنهام را نیز از دست خواهد داد و مشخص نیست که تاریخ بازگشت او چه زمانی خواهد بود. همه چیز به روند بهبودی او بستگی دارد.

طبق ادعای مارکا، پیش بینی می شود که اومتیتی 4 بازی بارسلونا را از دست خواهد داد. لانگله یا فرمالن، جانشینان احتمالی اومتیتی خواهند بود.

منبع: ورزش ۳
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار