menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

سومین پیروزی پیاپی کاتالان ها در لالیگا/ پایان زودهنگام صدرنشینی رئال مادرید

به گزارش ایرنا از هفته سوم لیگ برتر فوتبال اسپانیا، ساعت 23 شنبه شب به وقت تهران، تیم های فوتبال بارسلونا و اتکلیتکو مادرید به مصاف هم رفتند.
نیمه نخست این دیدار بدون اینکه توپی از خط دروازه های دو تیم رد شود، پایان یافت و دو تیم با تساوی بدون گل راهی رختکن شدند.
در نیمه دوم، این تیم اتلتیکو مادرید بود که در دقیقه 51 توسط فرناندو تورس نخستین گل بازی را به ثمر رساند و از حریف قدر خود پیش افتاد.
اما این پایان کار نبود و نیمار چهار دقیقه پس از گل نخست یعنی در دقیقه 55 نخستین گل بارسلونا و گل تساوی بخش را به ثمر رساند و کاتالان ها را خیلی زود به بازی برگرداند.
لیونل مسی ستاره آرژانتینی بارسلونا بار دیگر برای کاتالان ها خوش درخشید و در دقیقه 78 گل دوم و پیروزی بخش تیم اش را به ثمر رساند.
در نهایت، این دیدار با نتیجه 2 بر یک به سود بارسلونا پایان یافت تا این تیم با کسب سومین پیروزی پیاپی خود و 9 امتیاز، بر صدرنشینی چهار ساعته رئال مادرید با هفت امتیاز پایان دهد.
در دیگر دیدار این هفته، ساعت 20 و 45 دقیقه شنبه شب، والنسیا به مصاف خیخون رفت و با نتیجه یک بر صفر از سد این تیم گذشت.
ورزشی(2)**9140**1983**1504

انتهای پیام /*
منبع: ایرنا
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار