menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 پوچتینو پیش از بازی با برایتون  من خیلی خونسرد هستم

پوچتینو پیش از بازی با برایتون: من خیلی خونسرد هستم

سایت رسمی فوتبالی – موریسیو پوچتینو، مربی تاتنهام گفته که فشاری حس نمی‌کند. این در حالی است که این تیم سه بازی اخیرش در رقابت‌های مختلف را باخته است.

تاتنهام در سه بازی نخست در لیگ برتر پیروز شده بود اما حالا برابر واتفورد، لیورپول و اینتر شکست خورده است. این برای اولین بار در دوران مربی‌گری پوچتینو در تاتنهام است که این تیم سه بازی پیاپی را شکست می‌خورد.

او پیش از بازی تیمش مقابل برایتون می‌گوید: «من که خیلی خونسرد هستم و خیلی آرام. چون من فوتبال را می‌شناسم. من می‌دانم که زمانی که پیروز می‌شوید ستایش بسیاری از شما می‌شود که گاهی شایسته‌اش هم نیستید. زمانی که می‌بازید باید توازن را حفظ کنید و انتقادات را پذیرا باشید، و این که مردم طور دیگری راجع به شما فکر خواهند کرد. به همین دلیل است که من این اوضاع را می‌پذیرم. توازن خیلی مهم است، هم در زمانی که پیروز می‌شوید و هم در زمانی که می‌بازید.»

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار