menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

دو گزینه خرید قطعی بارسا در تابستان 2019 (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، نقل و انتقالات تابستانی بارسا با جذب 4 بازیکن همراه بود. ویدال، آرتور ملو، مالکوم و لانگله به بارسلونا پیوستند تا مجموعه این تیم قدرتمندتر از فصل گذشته شود؛ به طوریکه این مساله تمجید لیونل مسی را نیز به دنبال داشت.

بارسا البته قصد جذب بازیکنانی دیگر را نیز داشت که به هر دلیلی موفق به انجام این کار نشد. پل پوگبا مهمترین گزینه برای تقویت خط میانی بود اما یونایتد حاضر به مذاکره نشد. امروز موندودپورتیوو گزارش داد که جذب این بازیکن برای فصل بعد نیز بسیار دشوار و شاید غیرممکن باشد.

آدرین رابیو و فرانکی دی یونگ، دیگر گزینه های بارسا بودند. رابیو که تنها یک سال دیگر با پی اس جی قرارداد دارد و هنوز نیز آن را تمدید نکرده، با مخالفت ناصر الخلیفی نتوانست به هدف خود که پیوستن به بارسا بود دست یابد. دی یونگ نیز شخصا تصمیم گرفت یک فصل دیگر در آژاکس بماند.

طبق ادعای موندودپورتیوو، بارسا قصد دارد تابستان 2018 برای جذب هر دو بازیکن اقدام کند.

رابیو به عنوان بازیکن آزاد(اگر با پی اس جی تمدید نکند) و با پاداشی قابل توجه جذب خواهد شد و فرانکی دی یونگ نیز با رقمی بین 50 تا 60 میلیون یورو در دسترس خواهد بود. با جذب این دو بازیکن، بوسکتس و راکیتیچ فرصتی بیشتر برای استراحت خواهند داشت و این در هفته های پایانی فصل برای بارسا مزیتی بزرگ خواهد بود.

منبع: ورزش ۳
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار