menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 سعید آقایی  سال گذشته به خاطر نتایج ضعیف سپاهان از تیم ملی خط خوردم

سعید آقایی: سال گذشته به خاطر نتایج ضعیف سپاهان از تیم ملی خط خوردم

وب سایت فوتبالی- بازیکن تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: متاسفانه بیشترین ضربه را من سال گذشته خوردم چرا که بدنتیجه نگرفتن سپاهان باعث شد بازی‌هایمان به چشم نیاید و از تیم ملی خط خوردم.

به گزارش فوتبالی به نقل از خبرگزاری فارس، سعید آقایی در گفت‌وگویی درخصوص شرایط تیم فوتبال سپاهان در این فصل گفت: شرایط تیم سپاهان بسیار خوب است در حال حاضر بدنسازی خوبی را پشت سر گذاشتیم، بازیکنان خوبی هم به این تیم اضافه شدند. امیدواریم تا از ابتدای فصل با قدرت در لیگ ظاهر شویم و بتوانیم نتایج خوبی را کسب کنیم. امیدوارم بتوانیم در طول فصل دل هواداران را شاد کنیم. 

وی در ادامه درباره اینکه همیشه جزء دعوت شده‌ها به تیم ملی بود اما به جام جهانی روسیه نرفت آیا باز هم امید دارد به تیم ملی دعوت شود گفت: من هیچ وقت ناامید نمی‌شوم زمانی که در تیم ملی حضور داشتم متاسفانه در اردوی آخر از لیست تیم ملی خط خوردم. تلاشم را بیشتر می‌کنم و مطمئنا ایرادهایی که دارم را برطرف می‌کنم و امیدوارم بار دیگر به تیم ملی دعوت بشوم. 

سعید آقایی در ادامه در مورد اینکه فصل گذشته سپاهان نتایج خوبی را کسب نکرد آیا می‌تواند در این فصل نتایج خوبی کسب کند گفت: متاسفانه فصل گذشته از ابتدا نتایج خوبی کسب نکردیم و در طول فصل هم خیلی بدشانس بودیم ولی خدا را شکر توانستیم فصل را به پایان برسانیم. متاسفانه بیشترین ضربه را من سال گذشته خوردم چرا که ضعف تیم و نتیجه نگرفتن سپاهان باعث شد بازی‌هایمان به چشم نیاید و فکر می‌کنم این یکی از دلایل اصلی بود که از تیم ملی خط خوردم. من در همه اردوها سرحال بودم و تمام تلاشم را کردم ولی خوشحالم چرا که امسال تیم خوبی را در اختیار داریم شرایط برای موفقیت مهیا است. خودم بسیار سرحال هستم و امیدوارم که بتوانم بهترین عملکرد را داشته  باشم. مطمئنا به دنبال این هستیم تا دوباره سپاهان را به جایگاه اصلی‌اش برگردانیم. 


منبع: خبرگزاری فارس
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار