menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 کواچیچ  شاید فصل بعد در رئال نباشم

کواچیچ: شاید فصل بعد در رئال نباشم

به گزارش "ورزش سه"، کواچیچ 24 ساله، 36 بازی برای تیمش در این فصل انجام داده و تنها در 10 بازی از 21 بازی لالیگا، از ابتدا فیکس بوده است. ستاره کروات از منچستریونایتد، یوونتوس و تاتنهام پیشنهاداتی در اختیار دارد و در حالی که ایجنتش، جدایی اش را تکذیب کرد، حال او مدعی شد که فصل بعد باید بیشتر از این فصل بازی کند.

او گفت:" فکر می‌کنم فصل بعد بیشتر بازی خواهم کرد، چه در رئال باشم و چه جای دیگری. حالا زمان آن رسیده که من بیشتر بازی کنم. پیشنهادات؟ من با رئال قرارداد دارم و قصد ندارم درباره دیگر باشگاه ها نظری بدهم."

کواچیچ  سال 2015 به رئال پیوست و حالا سومین فصلش را در رئال پشت سر گذاشت. او در این مدت، 3 قهرمانی چمپیونزلیگ و 1 قهرمانی لالیگا با زیدان به دست آورد و حالا مدعی شد از اینکه زیدان از ادامه همراهی تیمش استعفا داده، شوکه شده است.

او گفت:" استعفا زیدان همه ما را شگفت زده کرد، انتظارش را نداشتیم ولی این تصمیم اوست. او یک جنتلمن است و حالا دوباره مربی ما شده است. شاید کسی از رختکن از این موضوع خبر داشت ولی من نداشتم. شوکه شدم. حالا برایش آرزوی موفقیت می‌کنم و باید ببینیم با تیم دیگری نیز می‌تواند چنین دستاوردی داشته باشد."

منبع: ورزش ۳
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار