menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

ژاوی: رئال ژن پیروزی دارد و بارسا به خواب رفته

به گزارش "ورزش سه"، رئال توانست سومین قهرمانی پیاپی در چمپیونزلیگ را روز شنبه با برتری 3-1 مقابل لیورپول در کیف کسب کند. بارسلونا نیز در این فصل، قهرمانی لالیگا را برای سومین بار در 4 سال اخیر از آن خود کرد. با این حال، ژاوی که 4 قهرمانی چمپیونزلیگ با بارسا کسب کرده، معتقد است که قهرمان اسپانیا به خواب فرو رفته است.

او گفت:" مادرید ژن پیروزی دارد و بارسا به خواب فرو رفته است. آنها مدتی است که با این خریدها به خواب فرو رفته اند و اوضاع خیلی برایشان اهمیتی ندارد."

ژاوی سپس راجع به فینال چمپیونزلیگ و دیدار رئال و لیورپول گفت:" رئال مادرید بسیار خوش شانس بود. بازیکنان حریف مثل نیمار در بازی با پاری سن ژرمن، روبن و جروم بواتنگ در دیدار با بایرن مصدوم بودند و داورها نیز با این تیم بودند. مهم ترین بازیکن لیورپول مصدوم شد، دروازه بان اصلی بایرن مصدوم بود و گلر دومشان اشتباه کرد. انگار که جادویی در کار بود ولی مشکل اینجاست که بارسا انگار به خواب فرو رفته است. بارسا جام می‌برد ولی دیگران چمپیونزلیگ را کسب می‌کنند."

منبع: ورزش ۳
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار