menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 داور رئال-یوونتوس درک درستی از فوتبال نداشت

داور رئال-یوونتوس درک درستی از فوتبال نداشت

به گزارش "ورزش سه"، آدریانو گالیانی رئیس پیشین باشگاه میلان، مایکل اولیور، داور انگلیسی که در دقیقه 93 یک پنالتی بحث‌برانگیز به سود کهکشانی‌ها گرفت و در همان صحنه نیز جان‌لوئیجی بوفون را بابت اعتراض‌هایش از زمین بازی اخراج کرد را مورد سرزنش قرار داد.

 فوتبالی - داور رئال-یوونتوس درک درستی از فوتبال نداشت

کریسیتانو رونالدو آن پنالتی را تبدیل به گل کرد تا رئال با شکست 3 بر یک از زمین مسابقه خارج شود و در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با نتیجه 4 بر 3 پیروز و راهی مرحله بعد رقابت‌ها شود.

گالیانی در گفت‌وگو با روزنامه ایتالیایی «کوریره دلا سرا» گفت:« یوونتوس شایسته پیروزی مقابل رئال مادرید بود. آن پنالتی هم که در وقت‌های تلف‌شده به سود رئال گرفته شد، بحث‌برانگیز بود، همچنین اخراج بوفون مضحک بود. این نشان داد که داور درکی از روانشناسی فوتبال ندارد. در نتیجه داور یک احمق بود.»

منبع: ورزش ۳
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار