menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 مربی اسپورتینگ اخراج برخی بازیکنان را تکذیب کرد

مربی اسپورتینگ اخراج برخی بازیکنان را تکذیب کرد

وبسایت رسمی برنامه نود - ژسوس سرمربی اسپورتینگ پرتغال خبر اخراج برخی از بازیکنان این تیم نظیر کوئنت رائو را به علت شکست مقابل اتلتیکو مادرید تکذیب کرد.

به گزارش وبسایت نود، مطبوعات پرتغال ادعا کرده بودند که دی کاروالیو، مدیر اسپورتینگ خواستار کنار گذاشتن برخی بازیکنان به علت عملکرد ضعیف مقابل اتلتیکو شده است. ژسوس اما با تکذیب این خبر گفت :"هیچ بازیکنی اخراج نشده است. مدیر به من برای انتخاب بازیکنانم همیشه آزادی عمل داده است. مثل همیشه می توانم بازیکنانی را در لیست قراربدهم و خط بزنم و تنها دلیلی که می تواند جلوی من را بگیرد مسائل بدنی و مصدومیت بازیکنان است."

دی کاروالیو، مدیر اسپورتینگ پس از شکست این تیم مقابل اتلتیکو در لیگ اروپا به شدت از بازیکنان این تیم انتقاد کرده بود وتعصب و تعهد آنها را زیر سوال برده بود.

1140

منبع: ۹۰تی‌وی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار