menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 مقابل بارسا نباید به یک یا دو گل قانع بود

مقابل بارسا نباید به یک یا دو گل قانع بود

به گزارش "ورزش سه"، امشب بازی رفت بارسا و رم از مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان در نوکمپ برگزار خواهد شد و بسیاری بلوگرانا را از حالا در نیمه نهایی می بینند.

فدریکو فازیو در مورد این بازی گفت:« نمی توانم درصد بگویم ولی شانس بارسا قاعدتا بیشتر خواهد بود. به این تیم احترام می گذاریم ولی انگیزه و اشتیاق بالایی برای این مسابقه داریم. کسی رم را از پیش بازنده نداند چرا که به خودمان ایمان داریم.

بازی بارسا و سویا را دیدم. به نظر من سویا بهتر از بارسا بازی کرد؛ به خصوص در پرس کردن بی نقص بود ولی نتوانست از فرصت های خودش برای تمام کردن کار بارسا استفاده کند و به دو گل قانع بود. برابر بارسا اگر فرصتی اینچنینی نصیب شما شود، نباید قانع باشید. بارسا در یک دقیقه می تواند از شکست، پیروزی بسازد.»

مسی:« در تیم ملی با او بوده ام و کسی نیست که از توانایی هایش بی خبر باشد. در اردوی اخیر تیم ملی صحبتی بین ما در مورد بازی امشب ردو بدل نشد. لئو بهترین بازیکن دنیاست ولی بارسا فقط مسی نیست. باید مراقب او و دیگر ستاره های بارسا بود.»

منبع: ورزش ۳
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار