menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

رونالدو جای مسی بود، بازی می کرد

به گزارش "ورزش سه"، آرژانتین بدون مسی دو شب پیش در مادرید با نتیجه سنگین 6-1 به اسپانیا باخت تا شکستی تحقیرآمیز را تجربه کند.

غیبت مسی به دلیل مصدومیت بود؛ در حالی که در خود آرژانتین نیز برخی معتقدند که او می توانست به میدان برود و به خاطر بازی های حساس بارسلونا ترجیح داد ریسک نکند.

لوکو گاتی، گلر سابق تیم ملی آرژانتین و باشگاه بوکاجونیورز که یکی از کارشناسان برنامه ال چیرینگیتو از شبکه لاسستای اسپانیاست، در مورد غیبت مسی گفت: «مسی باید بازی می کرد. مردم دوست داشتند بازی او را ببینند و من مطمئنم که اگر رونالدو جای مسی بود، با همان شرایط به میدان می رفت.

فکر هم نمی کنم که غیبت مسی باعث این شکست سنگین بود.»

منبع: ورزش ۳
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار