menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

جام جهانی برای پوتین مثل المپیک برای هیتلر است

به گزارش "ورزش سه"، سو قصد به یک جاسوس سابق روسی در انگلیس، رابطه بین این دو کشور در فاصله سه ماه در جام جهانی 2018 را به شدت تیره کرد. به تازگی یان آستین، وزیر کار بریتانیا، در صحبت هایش پوتین را با هیتلر مقایسه کرد و اکنون جانسون هم آن را تایید کرد.

او در صحبت هایش در پارلمان بریتانیا گفت:" بله، فکر می کنم مقایسه جام جهانی 2018 با المپیک 1936 درست است.

فکر می کنم ولادیمیر پوتین احساس می کند که روسیه از دست رفته؛ بنابراین می خواهد به هر شکل مشکل ایجاد کند. او به دنبال جذب توجهات در داخل روسیه است. او می خواهد که مردم روسیه بعد از همه این تحقیرها، احساس کنند که کشورشان دوباره قدرتمند شده است."

منبع: ورزش ۳
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار