menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 درخواست مدیرعامل ذوب آهن از بازیکنان مغرور

درخواست مدیرعامل ذوب آهن از بازیکنان مغرور!

به گزارش "ورزش سه"، تیم ذوب آهن با وجود نتایج خوبی که در نیم فصل دوم در لیگ و لیگ قهرمانان به دست آورد، در هفته چهارم بازی های آسیایی مقابل الوحده امارات تن به شکست سنگین 3 بر صفر داد. بعد از این بازی مدیرعامل باشگاه ذوب آهن دلیل شکست تیمش را غرور بازیکنان دانست.


سعید آذری در این خصوص گفت: «فکر می‌کنم بازیکنان ذوب‌آهن مقهور غرور‌شان شدند، زیرا بازی که فکر می‌کردند آسان است را باختیم و مقابل الوحده ساده‌انگارانه بازی را دنبال کردیم. البته فوتبال فراز و نشیب دارد و شکست هم جزیی از فوتبال است و تیمی ۳ امتیاز را می‌گیرد که تیزهوش‌تر و کوشاتر باشد.»


وی افزود: «سرنوشت صعود از گروه هنوز در دست خودمان است اگر بتوانیم الدحیل قطر را روز ۱۴ فروردین در ورزشگاه فولادشهر شکست بدهیم کار صعود را در فولادشهر به پایان می‌رسانیم البته بازیکنان فوتبال ما باید از اسب غرور پیاده شوند تا دیگر بحث صعودمان به بازی روز ۲۸ فروردین نکشد.»

منبع: ورزش ۳
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار