menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 ضرر هنگفتی که ترامپ به منچستریونایتد زد

ضرر هنگفتی که ترامپ به منچستریونایتد زد

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه منچستریونایتد در سال میلادی اخیر دچار ضرر مالی شده است که در نتیجه تغییر و تحولات رخ داده در سیستم مالیاتی آمریکا به دستور رئیس جمهوری این کشور، دونالد ترامپ بوده است.

تغییراتی که رئیس جمهوری آمریکا در سیستم مالیاتی این کشور اعمال کرده، سبب افت سهام این باشگاه در بورس نیویورک و متعاقب آن ضرر مالی 12.87 میلیون پوندی مالکان آمریکایی شیاطین سرخ در نیمه اول سال مالی این باشگاه شده است.

کلیف باتی، مدیر مالی باشگاه منچستریونایتد در این خصوص گفت:« تغییرات مالیاتی باید در طولانی مدت به سود باشگاه باشد اما ما هنوز مشغول بررسی جزئیاتی آثار احتمالی این تغییر بر وضعیت مالی باشگاه هستیم.»

طبق آمارها، 28.7 میلیون پوند سودی که باشگاه منچستریونایتد در سه ماه پایانی سال 2017 کسب کرده، نسبت به سود باشگاه در همین بازه زمانی از سال 2016 افتی 23.7 درصدی داشته است.

منبع: ورزش ۳
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار