menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 توضیح مورینیو در مورد ندادن پنالتی به لوکاکو

توضیح مورینیو در مورد ندادن پنالتی به لوکاکو

ژوزه مورینیو، سرمربی پرتغالی یونایتد در مورد تصمیم مبنی بر اهدای پنالتی به دنی بلیند صحبت کرد.

به گزارش "ورزش سه"، علیرغم زدن 11 گل در 10 بازی برای یونایتد، لوکاکو 6 بازی است در گلزنی ناکام بوده و همه انتظار داشتند پنالتی دوم یونایتد برابر بنفیکا در دقیقه 78 به او داده شود اما مورینیو تصمیم گرفت بلیند پشت توپ قرار بگیرد که او نیز توپ را تبدیل به گل کرد.

مورینیو گفت: "من نمی دانم چرا اینقدر سوالات مشابهی از من پرسیده می شود. برای تصمیمات صحیح و غلط این من هستم که هزینه می دهم.

در نیمه اول تصمیم غلطی گرفتم و پنالتی را به مارسیال دادم و او موفق به گل کردن آن نشد اما در نیمه دوم و هنگامی که به پنالتی دوم رسیدیم اصلا مارسیال در زمین نبود.

در آن صحنه هم لوکاکو و هم دنی بلیند آماده زدن پنالتی بودند اما این بار تصمیم من صحیح بود و پنالتی را به بلیند دادم. تصمیم من بر اساس اتفاقات تمرینات در هفته اخیر بود و بازیکنان نیز به آن احترام گذاشتند و این پایان داستان است."

منبع: ورزش 3
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار