menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 چرا شانس مجوز پرسپولیس بیشتر از استقلال است

چرا شانس مجوز پرسپولیس بیشتر از استقلال است؟

منابع آگاه در فدراسیون فوتبال می گویند شانس گرفتن مجوز حرفه ای پرسپولیس بیشتر از استقلال است.

به گزارش "ورزش سه"، 4 باشگاه استقلال، پرسپولیس، تراکتورسازی و نفت تهران مدارک خود را به کمیته بدوی صدور مجوز حرفه ای داده اند تا بتوانند جواز حضور در لیگ قهرمانان آسیا را کسب کنند.

در این بین گفته می شود حذف نفت از فصل آینده لیگ قهرمانان آسیا قطعی است؛ ولی به یک دلیل شانس حضور پرسپولیس از استقلال بیشتر است.

گفته می شود میزان بدهی های استقلال و پرسپولیس نزدیک به هم است؛ ولی آنچه شانس قرمزها را برای حضور در فصل آینده لیگ قهرمانان بیشتر می کند، شکایت بازیکنان سابق استقلال به کنفدراسیون فوتبال آسیا است که کار را برای آبی ها بسیار سخت کرده است.

یکی از منابع آگاه در فدارسیون فوتبال در گفت و گو با ورزش سه این خبر را تایید کرد؛ ولی اعلام کرد هنوز هیچ چیز نهایی نشده است و تلاش مدیران برای گرفتن مجوز حضور در فصل آینده لیگ قهرمانان آسیا قطعی است.

منبع: ورزش 3
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار