menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 شکست پرسپولیس سوژه رسانه های عربستانی

شکست پرسپولیس سوژه رسانه های عربستانی

خوش بین ترین طرفدار الهلال هم تصور نمی کرد در مصاف با قهرمان ایران در نیمه نهایی لیگ قهرمانان به برد چهار گله برسند.

به گزارش "ورزش سه"، شکست تراژیک در ابوظبی مقابل الهلال باعث شد تا بیشتر رسانه های نوشتاری عربستان امروز برد 4 گله الهلال را به سوژه اصلی خود تبدیل کرده و صفحات نخست خود را به حواشی این برد عجیب اختصاص بدهند؛ بردی که برای آنها سورپرایز بزرگی محسوب می شد.

رسانه های عربستان همچون طرفداران الهلال از برتری پرگل این تیم در نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا به وجد آمده و بیشتر صفحات خود را به بررسی و تحلیل مصاف شب گذشته ابوظبی اختصاص دادند. آنها به نوعی از باخت عجیب برانکو و شاگردانش برابر الهلال سورپرایز شدند که تیترهای آنها این موضوع را ثابت می کرد.

روزنامه های مطرح سعودی از جمله الریاضیه همچون روز قبل از بازی، بیشتر صفحات خود را به حواشی این بازی اختصاص داده و برد الهلال را نتیجه ای رویایی قلمداد کردند. صفحات اینفوگرافی این روزنامه حکایت از ذوق زدگی بیش از حد آنها داشت چون در خواب هم نمی دیدند که الهلال بتواند با چهار گل از سد قهرمان ایران بگذرد اما تراژدی ابوظبی این فرصت را به آنها داد که شادمانی شان را با تیترهای حماسی و کری های مرسوم برای فوتبال ایران نشان دهند.

منبع: ورزش 3
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار