menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

پاسخ آلوس به جبهه گیری برزیلی ها علیه کاوانی

شب گذشته در جریان بازی پی اس جی و لیون اتفاق عجیبی در میدان رخ داد.

به گزارش "ورزش سه"، دقیقه 80 بازی بود که یک ضربه کاشته به سود پی اس جی اعلام شد. نیمار و کاوانی در این لحظه برای اینکه کدام یک ضربه را بزنند، دچار اختلاف شدند. این اختلاف بر سر ضربات پنالتی و آزاد، چندی است که بین این دو وجود دارد و گویا هیچ کدام حاضر نیستند به نفع دیگری کنار بروند.

وقتی کاوانی و نیمار مشغول جر و بحث بودند، دنی آلوس بود که توپ را گرفت و پس از چند ثانیه آن را به نیمار داد. پس از بازی این شائبه به وجود آمد که او در دعوای کاوانی و نیمار جانب هموطن خود را گرفته و به نوعی کاوانی حالا زیر سایه برزیلی های متعدد پی اس جی قرار گرفته است.

ستاره سابقه بارسا و یووه در مورد دلیل حرکت شب گذشته خود گفت:« توپ را گرفتم که خودم بزنم. من روی ضربات ایستگاهی تبحر دارم و گل های خوبی زده ام. شرایط خوبی بر بازی حاکم نبود و من احساس مسئولیت کردم که ضربه را بزنم اما با بدشانسی من، این نیمار بود که توپ را گرفت و در نهایت نتوانستم ضربه را بزنم.

هیچ هدفی پشت گرفتن توپ از کاوانی نبود و تنها می خواستم آن ضربه را خودم بزنم.»

منبع: ورزش 3
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار